Biomassa Hout

Bekende BiomassaDHZ deelnemer?

Als bekende BiomassaDHZ deelnemer bent u vast al bezig geweest met het aanmelden van en reageren op vraag en aanbod van biomassa. We horen graag uw verhalen en willen dit ook met andere deelnemers delen ter inspiratie. Ook als het systeem niet goed functioneert of als u voorstellen heeft voor verbetering horen we dit graag. Zo kunnen we de BiomassaDHZ nog beter aan laten sluiten bij uw wensen. Hieronder vindt u informatie die voor u als deelnemer van belang kunnen zijn.

Account

Met de gebruikersnaam en het wachtwoord die u via email hebt ontvangen kunt u inloggen op de website via de inlogbutton rechtsboven het scherm. Uw emailadres is meestal uw gebruikersnaam. Mocht u uw password vergeten zijn, dan kunt u dit op het inlogscherm aangeven. Na het inloggen kunt u via de knop Mijn account  rechts bovenaan uw accountgegevens en uw password wijzigen.
Bij Vraag en aanbod managen kunt u zelf uw aanmeldingen beheren. Wilt u uw afgehandelde vraag of aanbod zo snel mogelijk verwijderen uit het systeem? U voorkomt daarmee valse verwachtingen bij anderen en onnodige e-mails aan u zelf gericht en draagt zo bij aan een actuele biomassamarkt.

Contact
Al uw vragen en opmerkingen kunt u doorgeven met behulp van het contactformulier onder contact . Mailen naar biomassadhz@de-klik.com of bellen kan natuurlijk ook.

Informatie over prijzen van biomassa
Als onderdeel van het abonnement voor deelname aan BiomassaDHZ levert De Klik periodiek informatie over de prijzen die zijn gerekend voor bepaalde biomassastromen. Die informatie wordt alleen aan deelnemers gestuurd die bijdragen aan de totstandkoming van de informatie, dus aan deelnemers die zelf doorgeven wat ze voor een bepaalde biomassapartij hebben betaald of hebben ontvangen: ‘voor wat, hoort wat’. De Klik verwacht dat hierdoor de biomassamarkt wat transparanter wordt gemaakt en prijsschommelingen worden gedempt. U kunt uw informatie doorgeven met behulp van het contactformulier onder contact  of mailen naar biomassadhz@de-klik.com.

Overige dienstverlening
Handel, transport, opslag en toepassing van biomassa kan aan strikte regelgeving gebonden zijn. Onder uitleg vindt u verwijzingen naar regelgeving. De Klik kan u eventueel adviseren over de aanpak. De Klik is VIHB geregistreerd en kan worden ingehuurd als bemiddelaar voor biomassa met een afvalstatus
Hebt u op BiomassaDHZ niet de vraag of aanbod van biomassa gevonden waar u naar op zoek bent, dan kunt u De Klik opdracht geven om voor u op zoek te gaan naar passend vraag of aanbod. Ook voor verdere ontwikkeling van uw project op basis van biogrondstoffen, realisatie of optimalisatie kan De Klik advies of projectmanagement leveren. De Klik heeft veel kennis van duurzame energie en biobased productinnovatie in huis. De Klik werkt samen met organisaties die aanvullende expertise kunnen leveren, bijvoorbeeld op het gebied van vergunningverlening of installaties. Via het contactformulier onder contact kunt u uw wensen kenbaar maken. Rechtstreeks mailen of bellen kan natuurlijk ook. Voorafgaand aan de werkzaamheden ontvangt u een offerte met verwachtte tijdsbesteding en kosten.