Biomassa Hout

Tijdelijke vacature: junior business developer

Circulaire economie staat nog in de kinderschoenen net als het verminderen van voedselverspilling in de keten Wil jij werkervaring opdoen bij een start-up die al volop hiermee bezig is? Heb je net je bachelor of master afgerond en zoek je een betaald project?  Bedenk je plannen, maar voer je deze nog liever uit? Dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Even voorstellen
De Klik is een dienstverlener in de biobased/circulaire economie. Met ons concept www.uitvalvoedselweeropweg.nl zorgen we dat producten die bij supermarkten in het afvalcirquit dreigen te verdwijnen in maaltijden en hapjes voor congressen, bijeenkomsten en feesten terechtkomen. We regelen een cateraar die dit soort producten verkoopt, we regelen de inkoop en advies voor reeds gecontracteerde cateraars en voor de echte koplopers bieden we een vraag en aanbod platform waar men zelf de inkoop van uitval voedsel kan regelen. 

Je gaat je bezig houden met:
Voor de uitbreiding van ons concept bouwen we aan lokale samenwerkingsverbanden. Jij gaat je richten op partners die de logistiek kunnen oppakken. Je doet onderzoek naar potentiële partners. Je vindt het een uitdaging om hierbij ook minder voor de hand liggende organisaties te zoeken. Je doet voorstellen voor de aanpak in gebieden waar nog witte vlekken zijn in de dekkingsgraad. Al tijdens je onderzoek leg je ook meteen de eerste contacten.
Ga je mee op pad? Regio: Nederland en grensgebieden België en Duitsland

Jouw profiel
• Een afgeronde HBO/WO opleiding, bijvoorbeeld bedrijfskunde
• Goede plannings-, communicatieve- en sociale vaardigheden.
• Flexibel en niet bang voor een uitdaging.
• Een gezonde dosis enthousiasme in combinatie met een hands-on mentaliteit.
• Je werkt zelfstandig en draagt graag verantwoordelijkheid.
• Gepassioneerd om de wereld een klein beetje beter te maken

Ons aanbod
• Een fulltime dienstverband op basis van minimumloon en reiskosten voor 2 maanden in februari en maart 2018
• Hands-on ervaring opdoen  en meedraaien in een start-up
• De mogelijkheid om vanuit huis te werken en gedeeltelijk in Lunteren en/of op een flexwerkplek in Midden of Oost Nederland
• Coaching en begeleiding.

Geïnteresseerd?
Is dit de uitdaging voor jou? Solliciteer dan op de manier waarvan jij denkt dat het bij De Klik past. We ontvangen jouw sollicitatie - met in elk geval een CV - graag zo snel mogelijk. Mailen kan naar: vacature@de-klik.com t.a.v. Martine Groenewegen. Meer informatie vind je op www.uitvalvoedselweeropweg.nl of bel 06 22 103 183. Waar wacht je nog op?!
 

Eerste keer bezoek?

Uitleg over de werking van de site. Informatie over biomassa.

Meer informatie


Aan de slag?

Deelnemer worden. Vraag of aanbod van biomassa aanmelden of reageren. Overige dienstverlening.

Meer informatie


Bekende BiomassaDHZ deelnemer?

Accountgegevens. Informatie over prijzen van biomassa. Overige dienstverlening.

Meer informatie