Biomassa Hout

Aanmelden en mogelijkheden voor deelnemer

Doe-het-zelf staat voor rechtstreeks contact tussen vrager en aanbieder en het zelf afhandelen van de levering. De website biedt daarvoor een besloten platform dat alleen toegankelijk is met een inlogcode. De inlogcode is gekoppeld aan een betaald lidmaatschap. Deelnemer worden aan het besloten deel van BiomassaDHZ betekent dat u voor minimaal een jaar lid wordt van het platform. U betaalt hiervoor aan het begin van dat jaar abonnementskosten.

Na aanmelding ontvangt u een gebruikersnaam en wachtwoord per email waarmee u kunt inloggen op het besloten deel van de website. Op home kunt u via de kaart reageren op vraag of aanbod van biomassa. Als u klikt op een symbool verschijnt alle informatie, zoals door de aanmelder is opgegeven. Door te klikken op contact wordt een email naar de aanmelder gestuurd met uw contactgegevens. Het initiatief voor het rechtstreeks contact ligt dan bij de aanmelder van de betreffende vraag of aanbod. Het is handig om bij de afspraken over de afhandeling niet alleen over kosten, kwaliteit en moment van leveren te spreken, maar ook over transport en eventuele tijdelijke opslag.

Bij vraag en aanbod managen kunt u uw nieuwe vraag of aanbod van biomassa aanmelden. Hoe duidelijker u bent met de omschrijving en aanvullende informatie, hoe sneller geïnteresseerden ook daadwerkelijk contact met u zoeken. Gebruikers die niet ingelogd zijn als deelnemer en uw vraag of aanbod bekijken krijgen eerst alleen ‘Titel product’ te zien. Het is daarom belangrijk hier een goede tekst voor te kiezen. Bij vraag en aanbod managen ziet u ook uw eerder aangemelde vraag of aanbod staan. Door te klikken op de betreffende tekentjes kunt u de ingevoerde teksten wijzigen of de aanmelding verwijderen uit het databestand. Wilt u uw afgehandelde vraag of aanbod zo snel mogelijk verwijderen uit het systeem? U voorkomt daarmee valse verwachtingen bij anderen en onnodige e-mails aan u zelf gericht

U kunt zich op 2 plaatsen aanmelden. Indien u direct vraag of aanbod van biomassa wilt aanmelden kunt u het formulier bij ‘Vraag en aanbod managen’ invullen en aanvinken dat u deelnemer wilt worden. Indien u zich alleen aan wilt aanmelden als nieuwe deelnemer met uw NAW-gegevens kunt u gebruik maken van de knop ‘Aanmelden’. Door het volledig ingevulde formulier te verzenden stemt u in met een abonnement op BiomassaDHZ. U ontvangt een email op het opgegeven emailadres met een gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kunt u direct inloggen op de website. De factuur wordt u in een volgende email toegestuurd.

Eerste keer bezoek?

Uitleg over de werking van de site. Informatie over biomassa.

Meer informatie


Aan de slag?

Deelnemer worden. Vraag of aanbod van biomassa aanmelden of reageren. Overige dienstverlening.

Meer informatie


Bekende BiomassaDHZ deelnemer?

Accountgegevens. Informatie over prijzen van biomassa. Overige dienstverlening.

Meer informatie