Biomassa Hout

Gratis biomassa aanmelden en betalen voor bemiddeling

Vindt u het rechtstreeks onderhandelen te veel gedoe, wilt u maar een enkele keer per jaar biomassa aanmelden of wilt u uitproberen of BiomassaDHZ iets voor u is, dan kunt u ook gratis uw vraag of aanbod van biomassa plaatsen. Indien gereageerd wordt op uw plaatsing treedt De Klik op als bemiddelaar. Voor deze bemiddeling worden kosten in rekening gebracht afhankelijk van de omvang van de partij biomassa en de complexiteit van de afhandeling.

Ga voor het toevoegen van uw vraag of aanbod van biomassa naar ‘Vraag en aanbod managen’ en vink aan dat het om een gratis plaatsing gaat. U kunt aanpassing van uw plaatsing niet zelf uitvoeren. Eventuele wijzigingen kunt u doorgeven met het contactformulier.
Vraag of aanbod blijft maximaal 2 maanden op BiomassaDHZ staan (tenzij u bij beschikbaarheid een kortere periode hebt aangegeven). Mocht u via een ander kanaal een wederpartij hebben gevonden, of mocht uw vraag of aanbod om een andere reden niet meer bestaan, wilt u dit dan doorgeven aan De Klik. Dit kan door te reageren op uw eigen vraag of aanbod van biomassa via de kaart op ‘Home’ en in het contactformulier te melden dat de plaatsing uit het systeem verwijderd kan worden.

 

Eerste keer bezoek?

Uitleg over de werking van de site. Informatie over biomassa.

Meer informatie


Aan de slag?

Deelnemer worden. Vraag of aanbod van biomassa aanmelden of reageren. Overige dienstverlening.

Meer informatie


Bekende BiomassaDHZ deelnemer?

Accountgegevens. Informatie over prijzen van biomassa. Overige dienstverlening.

Meer informatie