Biomassa Hout

Vraag en aanbod managen

Door onderstaand formulier in te vullen en te versturen plaatst u vraag of aanbod van biomassa op BiomassaDHZ. De velden met een * zijn verplicht. Hoe duidelijker u bent met de omschrijving en aanvullende informatie, hoe sneller geïnteresseerden ook daadwerkelijk contact met u zoeken. Gebruikers die niet ingelogd zijn als deelnemer en uw vraag of aanbod bekijken, krijgen eerst alleen ‘Titel product’ te zien. Het is daarom belangrijk hier een goede tekst voor te kiezen.

Bij beschikbaarheid kunt u aangeven of het om huidige beschikbaarheid gaat, of dat u interesse in toekomstige beschikbaarheid wilt polsen. Op de kaart wordt dit met een verschillend symbool weergegeven. Gratis plaatsingen worden na maximaal 2 maanden van BiomassaDHZ verwijderd (tenzij u bij beschikbaarheid een kortere periode hebt aangegeven). Deelnemers van BiomassaDHZ kunnen hier na inloggen zelf hun plaatsingen beheren en aanpassen. Zij worden verzocht afgehandeld vraag of aanbod zo snel mogelijk te verwijderen uit het systeem, om teleurstellingen van anderen te voorkomen.

U kunt kiezen voor ‘Gratis plaatsen’ of meteen ‘Deelnemer worden’. Onder het menu ‘Uitleg’ vindt u informatie over de verschillen. Deelnemers dienen eerst in te loggen en dan pas naar 'vraag en aanbod managen' te gaan.

 

 

Plaats hier uw vraag of aanbod

Biomassa details

Beschikbaar:Vanaf (DD-MM-JJJJ):Tot (max. 2 maanden later):
Beschikbaar toekomst:Periode

Beschrijf hier de biomassakwaliteit (eventueel ook certificaat of analyserapport), afvalstatus (indien bekend), aanbod transport of tijdelijke opslag, enz.Geef de locatie van het biomassa op


Uw account gegevens